8,9
579 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goosen & Polderman

8,9

579 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service en klantvriendelijke personeel.

Dhr Djamiel Baksoellah (Schiedam)
21-08-2019

Altijd prima geholpen. Kan zelfs wachten in de showroom (met gratis koffie). Tijdens het wachten kan ik een gesprek hebben met een verkoper in de showroom. Zeer prettig en informatief.

Fred Goudswaard (Vlaardingen)
16-08-2019

Wij komen er al jaren en hebben onze Yaris daar gekocht.Alles is altijd keurig verzorgd en vakkundiggedaan, nooit klachten, altijd vriendelijk personeel.

Ingrid (Vlaardingen)
07-08-2019

I told the dealer specifically to check the tyres during annual maintenance & rotate the front & back tyres. I repeated this 3 times to dealer before starting the maintenance. But dealer failed to listen & do the job instead keep on coming with the lamest excuses I have ever heard. Due to this poor job, I will soon need to replace the tyres. I'm never going to a Toyota dealer again for service.

O.B Younos
31-07-2019

Mijn Toyota Aygo heb ik gekocht bij Goosen & Polderman B.V. Dit was al een prettig bezoek en ik werd goed geholpen. Er werd goed voor mij gezocht naar de juiste hippe velgen die ik onder mijn auto wilde. De servicebeurt is ook prima verlopen. Prijs van tevoren afgesproken n.a.v. het feit dat het een grote beurt zou worden. Vriendelijk personeel.

Mevr. Van Drielen (Capelle aan den IJssel)
24-07-2019

Goede service, klantvriendelijk

Dhr. P.van der Waag
23-07-2019

Goede service, prettige sfeer, goede aankoopbegeleiding.

Henk de Swaan Arons (Rotterdam)
23-07-2019

Men neemt alle tijd die nodig is om vragen te beantwoorden

Hr Jra van Rijsewijk (Schiedam)
23-07-2019

Ik ben aardig ter woord gestaan , ik had een afspraak bij een andere dealer voor een proefrit . En toen ik op de daarvoor gemaakte afspraak kwam . Was dit niet mogelijk. Dus de volgende dag naar Goosen en Polderman gereden daar stond de wagen buiten en kon ik gelijk een proefrit maken. En konden we. Vrij snel tot de koop overgaan. Ben er echt super blij mee.

Sonja Voorhout - van de Laarschot (Rotterdam)
23-07-2019

Goede service. Prettig geholpen. Ook nog telefonisch benaderd of alles naar wens is gegaan en of er vragen zijn.

Mevr. A. Esbach (Schiedam)
23-07-2019

betrouwbaar, kantvriendelijk

Newton (Zwijndrecht)
23-07-2019

Super goede uitleg over de auto en goed ontvangen!

M De Vos Burchart (Schiedam)
23-07-2019

Verkoper behandelt je als een gewaardeerde klant. Gedegen uitleg bij het ophalen van de auto.Werkplaats monteurs en receptie zijn klantvriendelijk, komen afspraken na en doen net dat beetje extra

Anoniem (Schiedam)
14-06-2019

Goed behandeld

Jan van Gelderen (Vlaardingen)
14-06-2019

Dikke voldoende

R. Rietema (Vlaardingen )
14-06-2019

tevreden

wim ten hove (schiedam)
07-06-2019

Altijd vriendelijk, nooit vervelende verrassingen, duidelijke uitleg en daarom ben ik al tientallen jaren een zeer tevreden klant.

Mevr. F. Schroeders (Schiedam)
31-05-2019

Bij Goossen & Polderman voel ik mij thuis.

Dhr. van den Elsen (Rotterdam)
31-05-2019

Komen afspraken na , zowel de reparatietijd en de prijsafspraak. Zijn zeer vakkundig en netjes op de auto.

Dhr.J.Spaans (Den Haag)
31-05-2019

Goede garage deskundig personeel goede wachtruimte

Ram van Gool (Schiedam)
03-05-2019

de werkzaamheden zijn erg goed uitgevoerd en heb goed advies gekregen. Ook was de auto heel mooi teruggegeven en een gepoetst dashboard.

Mira (Rotterdam)
24-04-2019

Klant vriendelijkheid en behulpzaamheid stáán samen toyata materialen op nummer 1

M. Hausil (Schiedam )
18-04-2019

Prima service, attente bediening, eerlijk advies, transparante prijsopgave, je weet vooraf waar je aan toe bent.

Johan Dolman (Rotterdam)
10-04-2019

De garage is netjes, schoon en er werken aardige mensen. Vlot geholpen en koffie en thee of soepje voorhanden. Je kiest er zelf voor om te wachten op de reparatie, was toch wat lang. Zat prima in de showroom, dat wel maar ga met een gratis reserve autootje van liever naar huis.

Mevr. Wemelsfelder (Capelle ad IJssel)
10-04-2019

Goede service/klantvriendelijk/degelijke uitvoering werkzaamheden.

Hendrik Witterf (Schiedam)
09-04-2019

Goede service en prestaties. Tijdig overleg over mogelijke meerkosten.

E. van Teeseling (Schiedam)
09-04-2019

Goede service en klantvriendelijk.

Henny Dekker (Rotterdam)
09-04-2019

Goede service, betrouwbare afhandeling.

Jaap van Dijke (Rotterdam)
09-04-2019

Vriendelijk, behulpzaam, goed advies.

Willeke Polderman-Prein (Schiedam)
09-04-2019

Prettige omgang/contact.

Hans lachman (Schiedam)
14-02-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.