Beoordelingen Toyota Goosen & Polderman

8,9

561 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Komen afspraken na , zowel de reparatietijd en de prijsafspraak. Zijn zeer vakkundig en netjes op de auto.

Dhr.J.Spaans (Den Haag)
31-05-2019

Goede garage deskundig personeel goede wachtruimte

Ram van Gool (Schiedam)
03-05-2019

de werkzaamheden zijn erg goed uitgevoerd en heb goed advies gekregen. Ook was de auto heel mooi teruggegeven en een gepoetst dashboard.

Mira (Rotterdam)
24-04-2019

Klant vriendelijkheid en behulpzaamheid stáán samen toyata materialen op nummer 1

M. Hausil (Schiedam )
18-04-2019

Prima service, attente bediening, eerlijk advies, transparante prijsopgave, je weet vooraf waar je aan toe bent.

Johan Dolman (Rotterdam)
10-04-2019

De garage is netjes, schoon en er werken aardige mensen. Vlot geholpen en koffie en thee of soepje voorhanden. Je kiest er zelf voor om te wachten op de reparatie, was toch wat lang. Zat prima in de showroom, dat wel maar ga met een gratis reserve autootje van liever naar huis.

Mevr. Wemelsfelder (Capelle ad IJssel)
10-04-2019

Goede service/klantvriendelijk/degelijke uitvoering werkzaamheden.

Hendrik Witterf (Schiedam)
09-04-2019

Goede service en prestaties. Tijdig overleg over mogelijke meerkosten.

E. van Teeseling (Schiedam)
09-04-2019

Goede service en klantvriendelijk.

Henny Dekker (Rotterdam)
09-04-2019

Goede service, betrouwbare afhandeling.

Jaap van Dijke (Rotterdam)
09-04-2019

Vriendelijk, behulpzaam, goed advies.

Willeke Polderman-Prein (Schiedam)
09-04-2019

Prettige omgang/contact.

Hans lachman (Schiedam)
14-02-2019

Goede service, fijne ervaring. Werd goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele aankoopproces.

Michael de Lannoy (Rotterdam )
06-02-2019

Ik word er altijd netjes te woord gestaan en ben tevreden over de werkzaamheden die zij verrichten.

mevr. van der Meer (Rotterdam)
01-02-2019

Heb nu 25 jaar ervaring met Toyata, eerst Polderman en de laatste jare bij Goosen. Correcte af- en behandeling van auto en persoon. Goede adviezen als je zelf iets vergeet te melden,

Dhr. D.C.Slager (Schiedam)
01-02-2019

Goede service prima wachtruimte , voorzien van koffie of thee zie er relex

Knoester (Vlaardingen)
23-01-2019

Prima service, zoekt op meerdere manieren contact (ik ben vaak moeilijk bereikbaar), vriendelijke en rustige afhandeling van zaken.

Jasper (Rotterdam)
16-01-2019

Duidelijk, concreet en kwalitatief en daarnaast een klantvriendelijke dealer.

Cor de Waij (Rotterdam)
09-01-2019

Ze zijn klantgericht, leggen alles goed uit in een prettige sfeer. Zo wordt een auto kopen een feest!

Loes Hageman (Schiedam)
09-01-2019

goede kennis van zaken, vriendelijk, behulpzaam bij vragen geen overbodige dingen die gedaan worden wat je veel over autodealers hoort

Jeanette Karstanje (Schiedam)
04-01-2019

Ik heb hier mijn auto gekocht en nu ook het onderhoud laten uitvoeren, en ben dik tevreden

Dhr Marinus van der Hoeven (Spijkenisse)
04-01-2019

Ik word altijd vlot en terzake geholpen. Dat bevalt mij zeer. De extra uit te voeren handelingen worden mij duidelijk uiteen gezet. Terwijl de reparatie wordt uitgevoerd kan ik genieten van een lekker kopje koffie.

Dhr. F.J. Goudswaard (Vlaardingen)
04-01-2019

Nu twee keer geweest voor beurt/APK. De eerste keer had ik al geen hoge pet op van de service. Ik had dus al gekeken naar een andere Toyota dealer voor de APK-keuring. Echter, wegens de afstand bedacht dat ik het nog maar een kans moest geven. De vrees werd al snel bewaarheid, omdat werd geprobeerd mij nieuwe ruitenwisserbladen aan te smeren. Die waren echter bij de vorige beurt die niet zo lang geleden plaats had gevonden, vervangen. Toen ik dat te kennen gaf, bleek dat ze toch nog goed waren, maar alleen schoongemaakt hoefden te worden. Ik kan erg slecht tegen zulke praktijken waarbij het klantbelang op zo'n opzichtige wijze veronachtzaamd wordt. Voor mij reden om de volgende keer een andere Toyota dealer op te zoeken, ook al is deze verder weg.

Dhr. P. Beerda
03-01-2019

Plezierige mensen en goede service

Dhr R.M. Maijer (Rotterdam)
14-12-2018

Omdat ik 100% tevreden ben oven mijn contacten met Goosen & Polderman.

J.H.van den Elsen (Rotterdam)
05-12-2018

Zeer vriendelijk, vakkundig en werkzaamheden afgerond binnen de aangegeven tijd

Gabrielle Verhoef (Voorburg)
05-12-2018

Zeer tevreden, top service, erg vriendelijk en professioneel.

Julia Nikolova (Rotterdam)
30-11-2018

Service is goed.

Jaap Thomassen (Rotterdam)
30-11-2018

Correcte en vriendelijke benadering door de receptionist en zoals vanouds een prima service.

Tony de kaper-van Aalst (Schiedam)
30-11-2018

Wij worden al ruim 25 jaar zeer goed geholpen bij deze garage. Zeer vriendelijk personeel. Heel tevreden met het onderhoud. Gewoon een top auto.

Jeanette Rijkuiter (Vlaardingen)
30-11-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.