8,9
579 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goosen & Polderman

8,9

579 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Service gericht, transparant, snel afspraak kunnen maken, denken mee.

H.Swarts (Rotterdam)
26-06-2020

Altijd vriendelijk, kundig. Prijsopgave wordt altijd van te voren gegeven .

Mw. Scholtz
18-06-2020

Ben altijd subliem behandeld. Voortreffelijke dealer!

Dhr. J.Aalbregt
10-06-2020

Goed gekwalificeerd personeel, vriendelijk en behulpzaam. Nette en schone (wacht)ruimte. Nette receptie.

Dhr M. Pape (Schiedam)
10-06-2020

Ik heb al veel Toyota's gekocht en altijd bij Goossen. Zij zaten nml. eerst in Schiebroek. Voor mij is de verbinding nu wel lastiger maar ik kan altijd wachten.

Wil Menheere (Rotterdam)
28-05-2020

Goosen en polderman hebben echt hun best gedaan om mij van dienst te zijn. Ze deden een stap extra. Bijzonder prettige ervaringen.

Huub ‘t Hoen (Rotterdam)
21-05-2020

Doen goed werk. Locatie is redelijk ver van mijn huisadres.

Aad Stoffels (Vlaardingen)
15-05-2020

Zeer vriendelijke behandeling en zeer goede ervaringen met de werkplaats voor mijn RAV4.

F.J. Goudswaard (Vlaardingen)
14-05-2020

Ik geef nooit tienen, maar die 8 betekent dat ik een tevreden klant ben.

ruud b (rotterdam)
29-04-2020

Ik heb voor het eerst een nieuwe (2e) Toyota gekocht bij Goosen & Polderman en ben uitermate tevreden over de service, het meedenken en ongedwongen houding van de verkoopadviseur. Lekker op zijn Rotterdams. Heerlijk. Gezien de goede ervaringen hebben wij ook een auto voor mijn vrouw gekocht.

David Korten (Schiedam)
29-04-2020

De contacten zijn meer dan prettig, de afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht over oplossingen en de werkzaamheden worden uitgevoerd zoals verwacht en afgesproken. Wat wil een mens nog meer :-) en o ja, niet onbelangrijk, de auto voldoet ook helemaal.

Margareth Bles
17-04-2020

Geef nooit tienen, maar koop en onderhoud en tussendoor even langs voor een vraag heeft nog nooit problemen opgeleverd. Auto altijd schoon na reparatie dus ik ben tevreden over de garage.

Ram van Gool (Schiedam)
17-04-2020

Ervaren en deskundig personeel.

J.G.W.Germing (Rotterdam)
26-03-2020

Altijd keurig te woord gestaan,werd gebeld toen de beurt niet door kon ivm erge drukte,dus afspraak verzet in overleg!

mevr.C.Hoogeveen (rotterdam)
26-03-2020

Vriendelijk personeel. Ik had een verkeerde afspraak gemaakt. Was geen probleem.

Mw. I. Marijnissen (Schiedam)
05-03-2020

Klantvriendelijkheid.

Dick v O (Schiedam )
05-03-2020

Over de ruim 40 jaar dat Goosen mijn dealer is, kan ik mijn ervaring(en) kort samenvatten. Goede persoonlijke en vakbekwame service. Ze kennen de klant en de auto. Daarom voel ik mij gewaardeerd als klant en weet dat mijn auto (ongeacht de leeftijd ervan) altijd in optimale conditie is c.q. wordt gehouden. Complimenten voor de hele ploeg.

Marja Kerpel (Rotterdam)
26-02-2020

Gemaakte afspraak netjes uitgevoerd.

Dhr F. Coolen (Overschie)
19-02-2020

Goede service

Knoester (Vlaardingen)
12-02-2020

Zoals ik al eerder hebt aangegeven in de vragen.

Dhr. A.Marges (Schiedam)
05-02-2020

Ben gewoon super tevreden! Super vriendelijke medewerkers en goed geholpen !

Sharon
05-02-2020

Vriendelijk, service en kwaliteit zijn goed

Mevr Jacobus
04-02-2020

Goede service,erg klantvriendelijk,deskundig personeel,altijd behulpzaam.

Willeke polderman (Schiedam)
29-01-2020

Goed hoor

TT.kromopawiro (Dempostraat 5)
24-01-2020

Prima service, vakmanschap en vriendelijke mensen

Mevr. Etman (Schiedam)
22-01-2020

Zeer vriendelijke en fijne afhandeling

M.p Valk (Maassluis )
21-01-2020

Zie eerdere opmerkingen.

Martijn Ketting (Rotterdam)
17-01-2020

omdat alles verloopt zoals afgesproken

HR> M van der Hoeven (Spijkenisse)
11-12-2019

Prettige sfeer in de showroom, aardige en kundige verkopers, ruime werkplaats, voldoende parkeerplek voor de deur, rustige plek in Rotterdam dus makkelijk aan te reizen, voor ons dichtbij huis dus voor evt onderhoudsbeurten en reparaties makkelijk bereikbaar. Voldoende aanbod, zowel nieuw als occasions.

Janneke (Rotterdam)
06-12-2019

Goed

L.A. Bruin (Rotterdam)
27-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.