Beoordelingen Toyota Goosen & Polderman

8,9

561 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service

Knoester (Vlaardingen)
12-02-2020

Zoals ik al eerder hebt aangegeven in de vragen.

Dhr. A.Marges (Schiedam)
05-02-2020

Ben gewoon super tevreden! Super vriendelijke medewerkers en goed geholpen !

Sharon
05-02-2020

Vriendelijk, service en kwaliteit zijn goed

Mevr Jacobus
04-02-2020

Goede service,erg klantvriendelijk,deskundig personeel,altijd behulpzaam.

Willeke polderman (Schiedam)
29-01-2020

Goed hoor

TT.kromopawiro (Dempostraat 5)
24-01-2020

Prima service, vakmanschap en vriendelijke mensen

Mevr. Etman (Schiedam)
22-01-2020

Zeer vriendelijke en fijne afhandeling

M.p Valk (Maassluis )
21-01-2020

Zie eerdere opmerkingen.

Martijn Ketting (Rotterdam)
17-01-2020

omdat alles verloopt zoals afgesproken

HR> M van der Hoeven (Spijkenisse)
11-12-2019

Prettige sfeer in de showroom, aardige en kundige verkopers, ruime werkplaats, voldoende parkeerplek voor de deur, rustige plek in Rotterdam dus makkelijk aan te reizen, voor ons dichtbij huis dus voor evt onderhoudsbeurten en reparaties makkelijk bereikbaar. Voldoende aanbod, zowel nieuw als occasions.

Janneke (Rotterdam)
06-12-2019

Goed

L.A. Bruin (Rotterdam)
27-11-2019

Klantvriendelijke en vakkundige verkoper. Zowel persoonlijk als telefonisch correct te woord gestaan. Goed begeleid van begin tot eind. De nieuwe Toyota C-HR werd op een leuke manier afgeleverd en gefilmd. Top auto en dealer!

R.Bahadoer (Schiedam)
27-11-2019

Ik beoordeel Goosen & Polderman B.V. zo hoog omdat ik daar altijd heel goed geholpen word. Al diverse auto's daar gekocht. Altijd tevreden geweest. Zeer aardige mensen.

Jeanette Rijkuiter
22-11-2019

Werkplaats zeer vriendelijk en behulpzaam, snelle reparatie.

mevr V. van Maaren (Rotterdam)
19-11-2019

zie vorige opmerking. Alleen had ik gehoopt (verwacht) dat de auto van binnen zou zijn schoongemaakt!!

Mevr. O.Rozendaal (Rotterdam)
19-11-2019

Eigenlijk te ver ver weg voor mijn service!

Frank Lazarom (Bergschenhoek)
19-11-2019

Dit was onze eerste ervaring met deze dealer en wij zijn hieromtrent zeer tevreden, zeer klantvriendelijk en service gericht en pro-actief om tot een oplossing te komen mbt inruil Madza C5 en Toyota aankoop

Theo Haak (Maassluis)
19-11-2019

Vriendelijk geholpen en weten duidelijk waar ze het over hebben. Zonder enige druk geholpen. Hebben voor ons zich extra ingezet om het gewenste model zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Remijnse
07-11-2019

Het is een gemiddeld cijfer omdat het altijd beter kan. De service die is voor een leen auto is niet goed, Als je de auto voor een beurt brengt en je woont niet in de buurt moet je betalen voor een leen auto, ik vind dat volgens de norm die Toyota wil hanteren als je het over service heb beneden de norm en een gemiste kans.

Bas
18-10-2019

er is n.m.m niets te verbeteren. Al het personeel is vriendelijk en behulpzaam

marieke van walsum
16-10-2019

In de werkplaats en in de showroom worden wij altijd hartelijk te woord gestaan door deskundig personeel. In de showroom komt er altijd iemand meteen naar ons toe om te vragen of hij ons ergens mee kan helpen. Alle medewerkers nemen ook altijd de tijd om vragen te beantwoorden mocht er iets niet duidelijk zijn.In de werkplaats krijgen we van te voren goede uitleg over wat er aan de auto moet gebeuren.

Mevr. G. Mulder (Rotterdam)
11-10-2019

al tyd goed goed geholpen

Fahmel aj (baloeranstraat 157)
11-10-2019

De twee Toyota dealers zitten voor mij te ver weg.Bovendien hebben we een goede garage dichtbij.En niet onbelangrijk: ik heb het gevoel dat een dealer, welke dan ook, duurder is.

A.h.m. Te Riele (Rotterdam)
09-10-2019

Omdat ik erg tevreden en goed geholpen was

Liza van Mourick (Schiedam)
09-10-2019

Dealer doet het onderhoud zoals het behoort, correct en zonder poespas.

G.H. (Spijkenisse)
03-10-2019

Al jarenlang klant en ik ontmoette altijd vakmanschap en prima service en zelfs nu ik wat ouder wordt wat meer geduld.

Loek Malta (Rotterdam)
03-10-2019

Bij Toyota Goosen Polderman wordt ik altijd vakkundig en klantvriendelijk geholpen.

Aad Koremans (Schiedam)
26-09-2019

Prima totaal plaatje.

Dhr bravenboer (Vlaardingen)
26-09-2019

Het zijn vakkundige mensen en vriendelijk.

Wim Delwel (Capelle aan den IJssel)
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.