8,9
598 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goosen & Polderman

8,9

598 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ben tevreden over de dealer. Innemend vriendelijk correcte antwoorden op mijn vragen.

K. Bakker (Schiedam)
15-10-2020

Perfect geregeld.

A.p.roos klouwens (Rotterdam )
08-10-2020

Prettig ontvangen, vriendelijke medewerker, kennis van zaken. Tevreden met onze nieuwe auto.

Mevr. Immerzeel (vlaardingen)
01-10-2020

Er zijn twee fouten gemaakt en ik vond het erg duur.

Elly (Vlaardingen)
25-09-2020

Prettige en persoonlijke benadering door vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie. Vooraf een prijsopgaaf zonder verrassingen. Zeer goed gespecificeerd.

ing. M. Wolters
25-09-2020

Altijd vriendelijk goede service.

H Barbier (Rotterdam )
25-09-2020

Accurate service en planning.

Theo Haak (Maassluis)
21-09-2020

Fijne service en goed geadviseerd.

Kroon-Kroeb van der (Vlaardingen )
10-09-2020

Wordt altijd goed geholpen. Service is goed. En vriendelijk personeel.

M.Zeegers
27-08-2020

Altijd heel gastvrij en eerlijk.

Mevr. M.C. van der Put (Rotterdam)
12-08-2020

Vanwege de kennis, klantvriendelijkheid, kunde, producten, service, sfeer.

Kevin Schotte (Berkel en Rodenrijs)
12-08-2020

Prima service, gedegen onderhoud en kwalitatief goed in de uitvoering!!

Floor McEniry (Rotterdam )
03-08-2020

Ik heb sinds 2014 mijn voertuigen aangeschaft en in onderhoud gehad bij Goosen & Polderman en ben content met de service, de communicatie en de kwaliteit van de werkzaamheden.

Rob van den Berg (Schiedam)
03-08-2020

Vriendelijk en correct personeel met verstand van zaken. Het onderhoud gebeurt netjes volgens de specificaties.

M. Pape (Schiedam)
03-08-2020

Auto was op tijd klaar. Tijdig gebeld dat banden vervangen moesten worden. Altijd fijn dat ik een leenfiets kan gebruiken.

van Embden (Maassluis)
03-08-2020

Prima geholpen.

Peter Feteris (Hoogvliet)
31-07-2020

Goede service en vriendelijke medewerkers.

N.B. Sannes (Rotterdam )
31-07-2020

Altijd vriendelijk en vakkundig personeel.

Mevr Den Dunnen (Vlaardingen )
31-07-2020

Klantvriendelijkheid, service en goede producten.

Loek Malta (Rotterdam)
31-07-2020

Service gericht, transparant, snel afspraak kunnen maken, denken mee.

H.Swarts (Rotterdam)
26-06-2020

Altijd vriendelijk, kundig. Prijsopgave wordt altijd van te voren gegeven .

Mw. Scholtz
18-06-2020

Ben altijd subliem behandeld. Voortreffelijke dealer!

Dhr. J.Aalbregt
10-06-2020

Goed gekwalificeerd personeel, vriendelijk en behulpzaam. Nette en schone (wacht)ruimte. Nette receptie.

Dhr M. Pape (Schiedam)
10-06-2020

Ik heb al veel Toyota's gekocht en altijd bij Goossen. Zij zaten nml. eerst in Schiebroek. Voor mij is de verbinding nu wel lastiger maar ik kan altijd wachten.

Wil Menheere (Rotterdam)
28-05-2020

Goosen en polderman hebben echt hun best gedaan om mij van dienst te zijn. Ze deden een stap extra. Bijzonder prettige ervaringen.

Huub ‘t Hoen (Rotterdam)
21-05-2020

Doen goed werk. Locatie is redelijk ver van mijn huisadres.

Aad Stoffels (Vlaardingen)
15-05-2020

Zeer vriendelijke behandeling en zeer goede ervaringen met de werkplaats voor mijn RAV4.

F.J. Goudswaard (Vlaardingen)
14-05-2020

Ik geef nooit tienen, maar die 8 betekent dat ik een tevreden klant ben.

ruud b (rotterdam)
29-04-2020

Ik heb voor het eerst een nieuwe (2e) Toyota gekocht bij Goosen & Polderman en ben uitermate tevreden over de service, het meedenken en ongedwongen houding van de verkoopadviseur. Lekker op zijn Rotterdams. Heerlijk. Gezien de goede ervaringen hebben wij ook een auto voor mijn vrouw gekocht.

David Korten (Schiedam)
29-04-2020

De contacten zijn meer dan prettig, de afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht over oplossingen en de werkzaamheden worden uitgevoerd zoals verwacht en afgesproken. Wat wil een mens nog meer :-) en o ja, niet onbelangrijk, de auto voldoet ook helemaal.

Margareth Bles
17-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.