Beoordelingen 

514 commentaren van in totaal 514 beoordelingen
Service
Dhr. P.van der Waag
11-07-2019
10

Goede service, klantvriendelijk

Service
Hr Jra van Rijsewijk (Schiedam)
28-06-2019
10

Men neemt alle tijd die nodig is om vragen te beantwoorden

Service
Sonja Voorhout - van de Laarschot (Rotterdam)
28-06-2019
9

Ik ben aardig ter woord gestaan , ik had een afspraak bij een andere dealer voor een proefrit . En toen ik op de daarvoor gemaakte afspraak kwam . Was dit niet mogelijk. Dus de volgende dag naar Goosen en Polderman gereden daar stond de wagen buiten en kon ik gelijk een proefrit maken. En konden we. Vrij snel tot de koop overgaan. Ben er echt super blij mee.

Service
Henk de Swaan Arons (Rotterdam)
28-06-2019
9

Goede service, prettige sfeer, goede aankoopbegeleiding.

Service
Anoniem (Schiedam)
14-06-2019
10

Verkoper behandelt je als een gewaardeerde klant. Gedegen uitleg bij het ophalen van de auto.Werkplaats monteurs en receptie zijn klantvriendelijk, komen afspraken na en doen net dat beetje extra

Service
Jan van Gelderen (Vlaardingen)
14-06-2019
8

Goed behandeld

Service
R. Rietema (Vlaardingen )
14-06-2019
8

Dikke voldoende

Service
wim ten hove (schiedam)
07-06-2019
8

tevreden

Service
Mevr. A. Esbach (Schiedam)
05-06-2019
9

Goede service. Prettig geholpen. Ook nog telefonisch benaderd of alles naar wens is gegaan en of er vragen zijn.

Service
Dhr. van den Elsen (Rotterdam)
31-05-2019
9

Bij Goossen & Polderman voel ik mij thuis.

Service
Mevr. F. Schroeders (Schiedam)
31-05-2019
10

Altijd vriendelijk, nooit vervelende verrassingen, duidelijke uitleg en daarom ben ik al tientallen jaren een zeer tevreden klant.

Service
Dhr.J.Spaans (Den Haag)
31-05-2019
10

Komen afspraken na , zowel de reparatietijd en de prijsafspraak. Zijn zeer vakkundig en netjes op de auto.

Service
Newton (Zwijndrecht)
08-05-2019
9

betrouwbaar, kantvriendelijk

Service
Ram van Gool (Schiedam)
03-05-2019
9

Goede garage deskundig personeel goede wachtruimte

Service
Mira (Rotterdam)
24-04-2019
10

de werkzaamheden zijn erg goed uitgevoerd en heb goed advies gekregen. Ook was de auto heel mooi teruggegeven en een gepoetst dashboard.

Service
M. Hausil (Schiedam )
18-04-2019
9

Klant vriendelijkheid en behulpzaamheid stáán samen toyata materialen op nummer 1

Service
M De Vos Burchart (Schiedam)
18-04-2019
10

Super goede uitleg over de auto en goed ontvangen!

Service
Mevr. Wemelsfelder (Capelle ad IJssel)
10-04-2019
8

De garage is netjes, schoon en er werken aardige mensen. Vlot geholpen en koffie en thee of soepje voorhanden. Je kiest er zelf voor om te wachten op de reparatie, was toch wat lang. Zat prima in de showroom, dat wel maar ga met een gratis reserve autootje van liever naar huis.

Service
Johan Dolman (Rotterdam)
10-04-2019
10

Prima service, attente bediening, eerlijk advies, transparante prijsopgave, je weet vooraf waar je aan toe bent.

Service
Hendrik Witterf (Schiedam)
09-04-2019
10

Goede service/klantvriendelijk/degelijke uitvoering werkzaamheden.

Service
Henny Dekker (Rotterdam)
09-04-2019
8

Goede service en klantvriendelijk.

Service
Willeke Polderman-Prein (Schiedam)
09-04-2019
10

Vriendelijk, behulpzaam, goed advies.

Service
Jaap van Dijke (Rotterdam)
09-04-2019
10

Goede service, betrouwbare afhandeling.

Service
E. van Teeseling (Schiedam)
09-04-2019
8

Goede service en prestaties. Tijdig overleg over mogelijke meerkosten.

Service
Hans lachman (Schiedam)
14-02-2019
10

Prettige omgang/contact.

Verkoop
Michael de Lannoy (Rotterdam )
06-02-2019
10

Goede service, fijne ervaring. Werd goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele aankoopproces.

Service
mevr. van der Meer (Rotterdam)
01-02-2019
9

Ik word er altijd netjes te woord gestaan en ben tevreden over de werkzaamheden die zij verrichten.

Service
Dhr. D.C.Slager (Schiedam)
01-02-2019
9

Heb nu 25 jaar ervaring met Toyata, eerst Polderman en de laatste jare bij Goosen. Correcte af- en behandeling van auto en persoon. Goede adviezen als je zelf iets vergeet te melden,

Service
Knoester (Vlaardingen)
23-01-2019
9

Goede service prima wachtruimte , voorzien van koffie of thee zie er relex

Verkoop
Jasper (Rotterdam)
16-01-2019
9

Prima service, zoekt op meerdere manieren contact (ik ben vaak moeilijk bereikbaar), vriendelijke en rustige afhandeling van zaken.

Verkoop
Loes Hageman (Schiedam)
09-01-2019
9

Ze zijn klantgericht, leggen alles goed uit in een prettige sfeer. Zo wordt een auto kopen een feest!

Service
Cor de Waij (Rotterdam)
09-01-2019
10

Duidelijk, concreet en kwalitatief en daarnaast een klantvriendelijke dealer.

Service
Dhr Marinus van der Hoeven (Spijkenisse)
04-01-2019
9

Ik heb hier mijn auto gekocht en nu ook het onderhoud laten uitvoeren, en ben dik tevreden

Service
Dhr. F.J. Goudswaard (Vlaardingen)
04-01-2019
9

Ik word altijd vlot en terzake geholpen. Dat bevalt mij zeer. De extra uit te voeren handelingen worden mij duidelijk uiteen gezet. Terwijl de reparatie wordt uitgevoerd kan ik genieten van een lekker kopje koffie.

Service
Jeanette Karstanje (Schiedam)
04-01-2019
10

goede kennis van zaken, vriendelijk, behulpzaam bij vragen geen overbodige dingen die gedaan worden wat je veel over autodealers hoort

Service
Dhr. P. Beerda
03-01-2019
5

Nu twee keer geweest voor beurt/APK. De eerste keer had ik al geen hoge pet op van de service. Ik had dus al gekeken naar een andere Toyota dealer voor de APK-keuring. Echter, wegens de afstand bedacht dat ik het nog maar een kans moest geven. De vrees werd al snel bewaarheid, omdat werd geprobeerd mij nieuwe ruitenwisserbladen aan te smeren. Die waren echter bij de vorige beurt die niet zo lang geleden plaats had gevonden, vervangen. Toen ik dat te kennen gaf, bleek dat ze toch nog goed waren, maar alleen schoongemaakt hoefden te worden. Ik kan erg slecht tegen zulke praktijken waarbij het klantbelang op zo'n opzichtige wijze veronachtzaamd wordt. Voor mij reden om de volgende keer een andere Toyota dealer op te zoeken, ook al is deze verder weg.

Service
Dhr R.M. Maijer (Rotterdam)
14-12-2018
7

Plezierige mensen en goede service

Service
Gabrielle Verhoef (Voorburg)
05-12-2018
10

Zeer vriendelijk, vakkundig en werkzaamheden afgerond binnen de aangegeven tijd

Service
J.H.van den Elsen (Rotterdam)
05-12-2018
9

Omdat ik 100% tevreden ben oven mijn contacten met Goosen & Polderman.

Service
Jaap Thomassen (Rotterdam)
30-11-2018
8

Service is goed.

Service
Jeanette Rijkuiter (Vlaardingen)
30-11-2018
10

Wij worden al ruim 25 jaar zeer goed geholpen bij deze garage. Zeer vriendelijk personeel. Heel tevreden met het onderhoud. Gewoon een top auto.

Service
Tony de kaper-van Aalst (Schiedam)
30-11-2018
10

Correcte en vriendelijke benadering door de receptionist en zoals vanouds een prima service.

Service
Julia Nikolova (Rotterdam)
30-11-2018
10

Zeer tevreden, top service, erg vriendelijk en professioneel.

Service
Marina Haarman (Rotterdam)
23-11-2018
10

Al jaren rijd ik Toyota en ik ben nog nooit teleurgesteld over de behandeling van de medewerkers en wat het belangrijkste is de reaparaties en beurten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
H. Lee Piang (Schiedam)
14-11-2018
10

Correcte behandeling.

Service
dhr koster
09-11-2018
8

Alles is goed gedaan maar wel prijzig.

Service
Mira verhoeven (Rottredam)
02-11-2018
9

Gewoon erg tevreden.

Service
Hr.H.Schippers (Schiedam)
19-10-2018
9

Betrouwbare dealer met goede service.

Service
R van den Berg (Schiedam)
17-10-2018
9

Altijd goed geholpen

Service
Henk de Swaan Arons (Rotterdam)
17-10-2018
9

Goede service, prettig personeel, snelle hulp.

Service
Loek Malta (Rotterdam)
11-10-2018
9

Ik ontmoet al jarenlang vriendelijkheid, vakbekwaamheid, geduld met uitleg en servicegericht werken: in alles top en zeer aanbevelenswaard.

Service
E. van Sluis (Rotterdam)
05-10-2018
9

Zeer tevreden over de uitstekende service.

Service
Jan Bravenboer (Vlaardingen)
26-09-2018
8

GOEDE SERVICE EN KLANTVRIENDELIJK.

Verkoop
C. Kocak (Vlaardingen )
26-09-2018
8

Ik vind de verkopers klantvriendelijk en hulpzaam en duidelijk. Bedankt voor alles Goosen & Polderman B.V.

Verkoop
Mevr. Roelse (Rotterdam)
25-09-2018
10

**** is zeer klantvriendlijk, service gericht en proactief in communicatie. Een geweldige ervaring, ik ben zeer positief over deze goede service, dat zie je niet vaak meer!

Service
Heer B.W.J. Boxman (ROTTERDAM)
19-09-2018
9

omdat ik er rustig en op mijn gemak kan wachten.

Service
Dhr V van den Bergh
13-09-2018
9

Vriendelijk persoon dat deskundig is.Daar komt bij dat ze tijdig en pro actief informeren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Service
Mw.van der Heijden-Roessen (Hoogvliet)
12-09-2018
9

We zijn uiterst tevreden van onze dealer al vele jaren.

Service
Dhr Festen (Schiedam)
05-09-2018
8

Zeer goede service, maar wel aan de prijs.

Service
J.F. Jansma (Rotterdam)
27-08-2018
8

goede contacten

Verkoop
Aad Koremans (Schiedam)
22-08-2018
10

Toyota Goosen en Polderman is een dealer waar de klant zich een belangrijk persoon voelt door de attente en klantvriendelijke behandeling.Deskundigheid , geduld en meedenkend vermogen in een zeer ontspannen sfeer zijn kenmerken van deze dealer.

Service
ingrid den Dunnen (Vlaardingen)
22-08-2018
9

ben zeer tevreden , ze zijn altijd vriendlijk, meedenkend, attentent en gezellig.

Service
j.c.pil (schiedam )
08-08-2018
8

Al jaren tevreden.

Service
Jan van der Borden (Vlaardingen)
01-08-2018
9

Het maken van een afspraak is eenvoudig. Vooraf krijg je een prijsopgave. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd. De receptiemedewerker zijn behulpzaam en vriendelijk.

Service
Jessica (Rotterdam)
01-08-2018
8

Ik ben al jaren zeer tevreden over de service bij deze Toyota dealer. Vooraf weet je al waar je aan toe bent qua kosten. Helaas onvoorziene dingen zijn daar niet bij inbegrepen, maar dat begrijp ik ook. Ik werd netjes gebeld over de extra werkzaamheden. Het personeel is zeer vriendelijk!!

Service
G. Kraaijeveld (Schiedam)
25-07-2018
8

Vriendelijke medewerkers. Snelle service.

Service
Edward Dobbelaar (Schiedam)
24-07-2018
9

Geweldig team. Altijd vriendelijk en altijd behulpzaam. Leveren goed werk. Auto altijd weer heerlijk brandschoon ma de beurt. Doen graag kleine dingetjes extra. Kan ik wel waarderen.

Service
Fadjiel (Schiedam )
11-07-2018
8

Klant vriendelijkheid Vakbekwaamheid

Service
Mw M.C.Sanders (Rotterdam)
11-07-2018
8

goede en duidelijke service, auto goed afgeleverd

Service
Frank Hanswijk
04-07-2018
9

ER kunnen nog steeds verbeteringen worden gedaan, o.a. advies om auto 'gezond' te houden

Service
Jan van Gelderen (Vlaardingen)
27-06-2018
9

Goed geholpen en te woord gestaan

Service
H. Crombach (Rotterdam)
27-06-2018
9

Uitstekende garage met prima service, vriendelijk personeel dat de klant op prettige en correcte wijze behandeld. Goede aanvullende service naar wens van de klant.

Service
H. Wolcken (Schiedam)
26-06-2018
9

Goede service en fijn behandeld.

Service
Jan Ponstein (Poortugaal)
25-06-2018
9

Prima service en communicatie

Verkoop
Mevr.Ramkisoen (Rotterdam)
25-06-2018
10

Goede service. Ontvangst en uitleg. Hele vriendelijke verkopers die jou direct te woord staan.

Service
Floor McEniry (Rotterdam)
20-06-2018
9

Goede service en redelijke prijsopgave!

Service
Ton stegers (Landgraaf )
20-06-2018
10

Top bedrijf

Service
Cora van Leeuwen (Den Haag)
20-06-2018
10

Dit is een prima garage. Ze doen meer dan je verwacht. Zo hebben ze, ongevraagd, een probleem opgelost om mijn nieuwe fietsendrager daadwerkelijk op de trekhaak te laten passen die ze hebben gehanteerd. Ook waren ze heel geduldig bij het uitleggen hoe je de afneembare trekhaak monteert en de fietsendrager (die ik ergens anders had gekocht) er opzet. Kortom, prima service die verder gaat dan een kopje koffie tijdens het wachten.

Service
G. Wanner (Rotterdam)
20-06-2018
8

Goede, betrouwbare dealer, waar ik al 30 jaar kom. Misschien niet de goedkoopste garage, maar men staat altijd direct voor je klaar.

Service
Mevr. Diehle
14-06-2018
8

Ik ben al meer dan 35 jaar klant van Polderman, later Goosen & Polderman. Hieruit blijkt wel dat ik tevreden ben met de auto’s ( Corolla/Auris) van Toyota. De service van Polderman is prima en het personeel is zeer voorkomend en vriendelijk, anders zou ik allang geen klant meer zijn.

Service
E.H. Drost (Schiedam)
13-06-2018
9

Zeer prettige ontvangst en afhandeling.

Service
Dhr. Sannes (Rotterdam)
13-06-2018
9

Prima service, vriendelijke en correcte bediening door vakbekwaam personeel.

Service
Dhr. G.J. Boerboom (Rotterdam)
13-06-2018
9

Klantvriendelijkheid, Duidelijke uitleg, goede ontvangst en erg deskundig

Service
Nel (Rotterdam)
06-06-2018
9

Je wordt als klant correct behandeld .Vriendelijke en attent

Service
J.Aalbregt (Schiedam)
06-06-2018
10

Krijg een perfecte uitleg wat er gedaan moet worden bij elke beurt en wat de prijs is .Wat de wensen zijn. Kundige en zeer prettige medewerkers bij de receptie, heel belangrijk.Vertrouwen wat voor mij heel belangrijk is.

Service
G.J.Meijers (Rotterdam)
06-06-2018
9

Ben zeer tevreden over het merk, en de dealer zit dichtbij m/n huis.

Service
Dhr. J. Kuik (Schiedam)
01-06-2018
7

Voornamelijk de bereikbaarheid

Service
T. van Waardenberg (Schiedam)
25-05-2018
9

Het personeel is vriendelijk. Tijdens een korte wachttijd is er de mogelijkheid om in de showroom te verblijven onder het genot van een kopje koffie en/of een krantje lezen. bij langere wachttijden wordt de mogelijkheid geopperd voor een leenauto of een leenfiets. De afhandeling gaat vlotjes en veelal wordt het interieur schoon opgeleverd al dan niet met een ritje door de wasstraat.

Service
Cock van Deventer
25-05-2018
8

Dealer altijd goed geweest en nu in deze stad ook geen klachten.

Service
Dhr. F.J. Goudswaard (Vlaardingen)
24-05-2018
9

Prettige bediening en correcte uitvoering van de werkzaamheden. Na uitvoering van de werkzaamheden ben ik geinformeerd wat en hoe de werkzaamheden verricht zijn.

Service
Mevrouw A M Fortuin (Schiedam)
24-05-2018
9

altijd zeer tevreden.

Verkoop
I. van den Berg (Rotterdam)
24-05-2018
10

Erg fijn geholpen van proefrit tot onthulling en uitleg auto.

Service
Gabrielle Verhoef (Voor urg)
24-05-2018
10

Vriendelijk en kundig personeel en men komt afspraken na

Service
Lenie Overvoorde (Maassluis)
23-05-2018
10

Zeer goed personeel en vriendelijk

Verkoop
Mevr. Zurhaar (Heerjansdam)
17-05-2018
10

Prima service en goede behandeling

Service
Joy Soechit (Rotterdam)
16-05-2018
10

Kom al jaren bij deze dealer. Reparatie altijd goed uitgevoerd en personeel is klantvriendelijk.

Service
Mulder (Rotterdam)
16-05-2018
10

Persoonlijke aandacht staat hoog in hun vaandel. Vakkundige medewerkers zowel in de garage als in de showroom die tijd besteden aan hun klanten.

Service
Wil Menheere (Rotterdam)
16-05-2018
8

Ben al zeer lang een tevreden klant !

Service
J.Spaans (Den Haag)
09-05-2018
9

Zeer persoonlijke aandacht.Modern bedrijf.De afspraken komen zena.

Verkoop
M. van Rangelrooy (vlaardingen)
02-05-2018
10

Ben erg tevreden over de verkoper, hij heeft ons erg goed geholpen en bij het ophalen van de auto vonden wij het erg leuk dat wij de auto mochten onthullen. Ook de uitleg over de auto was erg goed. Super geholpen!

Verkoop
Jac Eering (Rotterdam.)
02-05-2018
10

Alles was goed geregeld niets op aan te merken.

Service
Julia Nikolova (Rotterdam)
24-04-2018
10

Top service, vriendelijke ontvangst, altijd correct

Service
Roy kowlesar (Schiedam)
18-04-2018
9

Tevreden

Verkoop
Dhr. Post
13-04-2018
9

Prima dealer. Perfect geholpen en komen hun afspraken zeker na. Doen ook moeite voor de klant.

Service
W J Vens (Vlaardingen)
05-04-2018
9

Nette zaak die afspraken nakomt en goede service verleend.

Verkoop
J.H. van Ekelenburg (Vlaardingen)
28-03-2018
10

Alles kwam erg goed over. Had een goed gesprek. medewerking was prima. Alles ter plaatse geregeld. Zeer tevreden .

Service
Ram van gool (Schiedam)
28-03-2018
9

Receptie prima onderhoud nooit geen problemen afspraken per computer ook goed dus geen problemen met deze garage

Service
Monique Rijsdijk (Rotterdam Kralingen )
21-03-2018
10

Je word altijd goed geholpen ze houden je goed op de hoogte en alle mensen zijn altijd erg lief prefect te service

Verkoop
N.moerman (Schiedam)
07-03-2018
10

Zeer vriendelijk, correcte en duidelijk verkoper en prima nazorg

Service
A.J.Schrama
07-03-2018
9

omdat wij altijd vriendelijk geholpen worden, niets is hun teveel!

Service
H. de Swaan Arons (Rotterdam)
06-03-2018
9

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk personeel

Service
C.H.Hengstmengel (Rotterdam)
28-02-2018
10

Mijn toyota is in zeer goede handen bij deze dealer. En dicht bij huis. De mensen daar zijn vriedelijk en hulpvaardig. En ik wil iedereen daar bedanken voor de goede en betrouwbare service.

Service
Marja Kerpel (Rotterdam)
15-02-2018
10

Goede garage (technisch), fijne persoonlijke behandeling (de cliënt KENNEN) en een prima uitstraling (personeel en locatie). Deze beoordeling is gebaseerd op mijn ervaring van ruim 40 jaar.

Service
Nico. Niehot (Schiedam)
14-02-2018
8

Wordt netjes geholpen, goede uitleg, wachten in de showroom bij een goede kop koffie. Als auto gereed is wordt dat keurig meegedeeld in de showroom.

Service
Fransje Schroeders-Jalhay (Schiedam)
09-02-2018
10

Ik ben al vele jaren een zeer tevreden klant.

Service
dhr kross r.h. (zoetermeer.)
31-01-2018
3

't gebeurt weleens , dat de reparatie of service-beurt wel is uitgevoerd , maar er dan toch niét optijd wordt teruggebeld om de auto te mogen ophalen.

Service
Hans Soeters (Schiedam)
22-01-2018
10

Uitermate klantvriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Wim19A@hetnet.nl (Schiedam)
16-01-2018
8

Goede behandeling

Service
Dhr. C. de Waij (Rotterdam)
03-01-2018
9

Nogmaals de goede service, klantvriendelijkheid en duidelijke afspraken zodat de klantniet voor verrassingen komt te staan.De uitstraling van Goosen & Polderman is zeer positief.

Service
Anoniem
20-12-2017
9

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de receptie en al het personeel en over de deskundigheid van de mensen van de werkplaats.Tevens ben ik al jaren uitermate tevreden over mijn auto Toyota Yaris.

Service
René Michels (Rotterdam)
20-12-2017
10

Er is goed onderhoud gepleegd. Ook was er een leenauto in rekening gebracht. Toen ik melde dat ik deze niet gebruikt had gebeurde er het volgende. De prijs voor deze leenauto werd zonder problemen van de rekening gehaald. Dit vond ik erg prettig.

Verkoop
Theo van DEventer (Schiedam)
13-12-2017
9

Een prima ontvangst met duidelijke uiteenzetting van onze koop.

Service
Dhr A Kleibeuker
13-12-2017
10

Dik te vreden

Service
Willems (Rotterdam)
06-12-2017
9

Goede service, leuk bedrijf, afspraak is afspraak en doen wat er gevraagd wordt.

Service
Anoniem
06-12-2017
7

Bij geplande beurten er zijn onnodig dingetjes gedaan dat achteraf gezien gehad ik moet wijgeren. Die prijzen zijn echt duur.

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Ik zit al 3 jaar bij deze garage en ben hartstikke tevreden mee, niks negatief aan te merken.

Service
Mw.A.Tijmes (Rozenburg)
29-11-2017
9

klantvriendelijk, goede service ,voelt betrouwbaar, duidelijke informatie vooraf, goede aflevering van auto

Service
Anoniem
27-11-2017
10

Kom.er al jaren zeer goede garage vriendelijk personeel.

Verkoop
Ronald van Hamme (Schiedam)
15-11-2017
10

Prettige en deskundige service. Zeer tevreden.

Service
Koos Net (Rotterdam)
08-11-2017
10

Ik ben al enkele tientallen jaren klant bij Goosen & Polderman. Ik word altijd goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto en krijg altijd de hoogste inruilwaarde vergeleken met andere Toyota-dealers. Ook de service na de aanschaf is altijd heel goed. Ik heb daar door al ruim 20 nieuwe Toyota's "versleten", allen aangeschaft bij Goosen of Polderman.

Service
Anoniem
08-11-2017
10

al jaren ervaring met polderman

Service
IB Ramadhin (Maassluis)
07-11-2017
3

U levert half werk en laat heel graag uw klanten wachten, want u heeft het schadebedrag al ontvangen zaak gesloten!!!!

Service
Paul D. (Rotterdam)
01-11-2017
8

Very professional service

Verkoop
Cj kamp (Schiedam)
01-11-2017
10

Ben tevrede

Service
Anoniem
01-11-2017
8

Ik ben tevreden over de reparaties van mijn auto bij Goosen & Polderman, bij twijfel of vragen krijg ik een helder antwoord hierdoor weet ik wat ik verwachten.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Deze dealer heeft een werkplaats waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Ik heb er altijd een goede ervaring.

Service
Anoniem
25-10-2017
7

Is een voldoende cijfer niets negatief aan

Service
Mevr. McEniry (Rotterdam )
18-10-2017
9

Prima service en goede prijs. Snelle reparatie, die vakkundig is uitgevoerd.

Service
Anoniem
11-10-2017
9

Omdat wij het een fijne dealer vinden.

Service
Anoniem
11-10-2017
10

Ales was goed

Service
Anoniem
05-10-2017
8

Deskundigheid

Verkoop
Dhr K. Bakker (Schiedam)
04-10-2017
8

Werkplaats prima service

Service
D.A.vander Heijden (ml)
29-09-2017
9

Tevreden

Service
Anoniem
29-09-2017
10

je wordt bij Goosen&Polderman netjes en snel geholpen en als je wilt wachten bij een kleine beurt is er koffie thee en soep en een krant prima.

Service
Dhr. G.A.Buizer (Rotterdam)
27-09-2017
10

Al jaren klant bij dit bedrijf en altijd eerlijk en zeer correct behandelt .

Service
J.M.Eijsberg. (Schiedam.)
20-09-2017
8

Met uitzondering van het punt vervangend vervoer,heb ik geen klachten.Behandeling is altijd vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
14-09-2017
8

afspraak met lease maatschap. gemaakt met mededeling dat kapje van lamp vervangen dient te worden. waardoor dealer vooraf mij heeft gebeld of het alleen het kapje betreft of dat het lampje defect was, op dag van onderhoud verteld dealer dat ik niet opgegeven heb dat kapje vervangen dient te worden. hoe kan het dat dealer wist van het kapje terwijl niet ik een afspraak heb gemaakt met dealer maar de lease maatschap,dus is dit degelijk wel doorgegeven.wat ik ook jammer vind is dat leasmaatschapp. mij bij het maken van afspraak met dealer verteld hebben dat ik nog recht heb op dat de auto uitgezogen zou worden en dit was ik ook gewend van vorige onderhouds bezoek, dit keer alleen de voormatjes gedaan zijn. ik ben navraag gaan doen bij de receptie of de niet uitgezogen wordt waarop ze mij vertelde dat alleen de voormatjes gedaan worden.dan denkt ik waarom 2keer verschillende services en bij navraag bij mijn collegas die de zelfde auto hebben alleen bij andere dealer wordt daar zowel voor als achter matjes uitgezogen.

Service
Diana Wind (Rotterdam)
06-09-2017
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Zij doen altijd net even meer dan je verwacht.

Service
B. Groenendijk
06-09-2017
10

Prettige mensen en komen afspraken na

Service
Ram van Gool (Schiedam)
06-09-2017
8

Geef geen tienen 8 is volgens mij een prima cijfer ik ben dik tevreden met mijn garage

Service
i.den Dunnen (Vlaardingen)
06-09-2017
9

omdat ik ALTIJD tevreden ben, goed en vriendelijk geholpen ben.

Service
Story (Vlaardingen)
31-08-2017
10

De service is uitstekend. Niets is teveel. Bij extra kosten wordt dit eerst netjes doorgegeven/besproken. Zeer vriendelijke receptie. Wordt altijd netjes geholpen.

Service
jessica stolk (rotterdam)
22-08-2017
9

goede service en zeer vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
22-08-2017
8

Nette showroom en vriendelijk personeel.

Service
Mevr. Post (Barendrecht)
18-08-2017
10

Topdealer! Goede service en fijne wachtruimte met gratis WiFi.

Service
Mvr. van den IJssel (Rotterdam)
17-08-2017
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en ik kan geen 1 slechte ervaring bedenken, klantvriendelijke mensen, duidelijke uitleg en komen altijd hun afspraken na. Kortom altijd een top service!

Verkoop
Anoniem
08-08-2017
8

Zeer correct en eerlijk geholpen

Service
Anoniem
02-08-2017
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Cynthia Schoonderwal (Schiedam)
02-08-2017
10

Vriendelijke, deskundige en goed adviserende medewerkers. Helemaal tevreden/blij mee. Sinds 1995 een zeer tevreden Toyota-rijder eerst bij Polderman (Schiedam) en nu Goosen Polderman (Rotterdam).

Verkoop
Dhr. van den Broek (Capelle aan den IJssel)
26-07-2017
10

Wordt keurig geholpen en als hij een technische vraag niet kan beantwoorden, wordt de hoofdmonteur erbij gehaald. Waar de gebruiksaanwijzing soms geen uitsluitsel geeft, wordt dit gedemonstreerd.

Service
Anoniem
24-07-2017
8

De ontvangst op de receptie is vriendelijk, de werkzaamheden worden goed uitgevoerd en de auto wordt schoon opgeleverd.Meer kan een klant niet wensen.

Verkoop
Fam. de Jong (Vlaardingen)
19-07-2017
10

Is in de beurt van Vlaardingen

Service
Anoniem
17-07-2017
8

Ik word bij Goosen keurig ontvangen. Men gaat direct aan de slag en mijn opdracht wordt zorgvuldig uit gevoerd.

Service
Henk de Swaan Arons (Rotterdam)
13-07-2017
8

Een betrouwbare dealer met vriendelijk personeel. Goosen & Polderman levert goed werk en biedt goede service. Afspraak kan op efficiënte wijze via internet worden gemaakt. De wachtruimte is comfortabel met uitzicht op allerlei nieuwe modellen en voorzien van snel wifi. Deze dealer is een aanrader voor iedereen die een Toyota wil kopen of er al een heeft.

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Sfsprsak gemaakt via de website. Prima nagekomen. geinformeerd over extra werk.
minpuntje: de leenfiets is waardeloos.

Service
TT kromo pawiro (Rotterdam Dempostraat5 3029cl)
21-06-2017
8

Oke

Service
Ron van Meijgaarden (Schiedam)
20-06-2017
2

afspraken per internet wordt gewijzigd, rekening foutief gedateerd, brief importeur over airbag wordt niet herkend.

Service
Anoniem
08-06-2017
9

Goede service en fijn contact. Snelle afhandeling

Service
Dhr. J. Kuik (Schiedam)
07-06-2017
8

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Na aankoop is men bereid om nadere instructies te geven over de aankoop en hetzelfde geldt voor de werkplaats. Altijd is er iemand om mij (een oude en onhandige man) te helpen.

Service
mw. J. Nikolova (Rotterdam)
07-06-2017
10

Zeer vriendelijk, deskundig en bekwaam personeel. Alweer uitstekend geholpen

Service
Anoniem
31-05-2017
9

Goede garage, klantvriendelijk personeel ,goede koffie, overal uitleg over, kom er zeker terug

Service
J van Setten (Schiedam)
31-05-2017
8

Klantvriendelijk, informatietief. Steeds dezelfde medewerker geeft vertrouwen.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Vriendelijk,meedenkend,snel

Service
M. Pape (Schiedam)
31-05-2017
10

Vriendelijke receptie medewerkers, bij extra technische vragen wordt je serieus behandeld.

Verkoop
M.van der Lee (Schiedam )
31-05-2017
9

Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Alice Groeneveld
31-05-2017
8

Goede service van de dealer, we werden goed op de hoogte gebracht over de leveringstijd. Auto zag er goed uit. Wel erg jammer dat we een lege tank meekregen en dat we pas op de snelweg terug naar huis gebeld werden dat er getankt moet worden. Een volle tank is een goede service

Service
J.Spaans (Den Haag)
29-05-2017
8

Bedrijf heeft een mooie uitstraling ,showroom mooi ingedeeld .
Werkplaatsreceptie schoon en netjes.

Service
L. De Bruijne (Maassluis)
24-05-2017
9

Zeer vriendelijk personeel. Vooraf prijsafspraak. Bij evt. onverwachte zaken die vervangen moeten worden wordt je altijd eerst gebeld of dit uitgevoerd mag worden en wordt en de prijs doorgegeven. Na APK/beurt netjes een telefoontje dat je auto klaar is. Voor vervangend vervoer altijd een gelijkwaardige, vrij nieuwe auto.

Service
Anoniem
22-05-2017
1

Met name de afspraken m.b.t. de onderhoudsbeurten zijn een drama. Er wordt niet echt geluisterd en de afspraken die gemaakt worden, worden helaas niet nagekomen. Je zou toch denken dat ze blij zijn als een klant voor onderhoud komt maar zo voelt het niet. Facturen van beurten kloppen niet altijd.

Verkoop
Casper Stevens (Schiedam)
18-05-2017
9

goed advies en goede sfeer

Service
Hr H.J.Boeren (Rotterdam)
17-05-2017
9

Alles was ok !

Service
Wil Menheere (Rotterdam)
10-05-2017
10

Correcte en beleefde benadering. Perfecte werkzaamheden.

Verkoop
M. A. Poese (Rotterdam )
10-05-2017
7

Was gewoon goed

Service
Anoniem
26-04-2017
8

goede service, vriendelijk en kundig personeel

Service
Anoniem
19-04-2017
8

Onverwacht met de auto voor de vervanging van een koplampje langs geweest.
Werd direct geholpen, ook werd en passant op mijn verzoek een administratieve correctie doorgevoerd. Tijdens het wachten koffie gekregen in de showroom.
Tot slot de rekening. Ja die viel tegen. 60 euro voor een koplampje, dat viel vies tegen. Veder prima service.

Service
Anoniem
19-04-2017
9

Goosen is een prettige zaak waar ik altijd zeer vriendelijk en kundig geholpen word.

Service
Anoniem
19-04-2017
10

Uitermate goede service en heel klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
12-04-2017
10

Fijne garage en dealer. Kent de klant

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Ben al jaren klant van deze firma en heb goede ervaringen, zowel qua aanschaf van een auto als qua onderhoud

Service
H.Witter (Schiedam)
30-03-2017
10

goede service en advies

Verkoop
Mw.marinus (Spijkenisse)
16-03-2017
10

Klantvriendelijk?, servicegericht?
Heldere uitleg van de nieuwe auto, tevens zeer heldere uitleg over de autoverzekering
Aan tebevelen aan een ieder

Service
Anoniem
08-03-2017
10

goed merk en goede garage

Verkoop
Mevr. M. De Jong-Aalders (Vlaardingen)
08-03-2017
10

Perfecte aflevering

Service
Diny Eleveld (Rotterdam)
01-03-2017
8

Prima service en mooie wachtruimte. Alleen de prijzen zouden wat lager mogen en niet automatisch verhoogd moeten worden met inflatie, die er eigenlijk niet is de afgelopen jaren. De prijzen zijn echter wel verhoogd. Daarnaast zou het programma aangepast moeten worden aan auto's die weinig km's rijden; dus niet automatisch het bedrag in rekening brengen wat hangt aan nummer 6, 7, 8 etc.etc. Wat nodig is doen en natuurlijk wel sommige dingen die altijd moeten gebeuren bij ieder onderhoudsbeurt.

Service
Perry Schouten (Schiedam)
01-03-2017
10

Was al bijzonder tevreden over deze dealer! Maar de monteur heeft bij een routine onderhoudsbeurt een gebroken achterveer gevonden. Das knap!

Service
Anoniem
01-03-2017
10

Gewoon goed tevreden

Service
Anoniem
01-03-2017
9

Topbedrijf en goede service.

Service
Anoniem
01-03-2017
9

rustig, attent, aardige mensen, ter zake, deskundig

Service
Alfred J Jung (Schiedam)
22-02-2017
9

Omdat de mensen van de receptie heel vriendelijk en voorkomend zijn en zo ook de mensen in de show room annex koffieruimte.De uitgevoerde werkzaamheden zijn altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
Mevr. F. Schroeders (Schiedam)
16-02-2017
10

Ik ben al jaren een heel tevreden klant en ik word altijd vriendelijk en correct behandeld en geholpen.

Service
N. Niehot (Schiedam)
15-02-2017
8

Uitstraling showroom is mooi. De werkplaats is in orde, de medewerkers zijn vriendelijk en correct.
Vooraf wordt duidelijk aangegeven wat de te verwachte kosten zijn en dit klopt achteraf ook.
De auto wordt keurig in/uitwendig schoon afgeleverd.

Verkoop
Gabriella Mulder (Rotterdam)
25-01-2017
10

Een dealer waar de klant nog echt koning is.

Service
Anoniem
19-01-2017
9

Het personeel is vriendelijk en staan je altijd te woord

Service
Anoniem
04-01-2017
2

Auto was hier voor een onderhoudsbeurt. Bij thuiskomst bleek linkerachterlicht een matje bij de bestuurderskant kapot. Hier is geen melding van gemaakt, maar wel als gecontroleerd afgevinkt op de checklist. Bij aangeven van de klant konden we uiteindelijk terug komen en werd het licht gratig gemaakt, maar excuses zijn nooit gemaakt. Vertrouwen in de zorgvuldigheid is nu weg.

Service
Nel vd leer (Rotterdam)
28-12-2016
10

goed en vertrouwd

Service
Tineke van Vliet (Rotterdam)
22-12-2016
10

Omdat al het personeel even vriendelijk - beleefd en behulpzaam is en belangrijk een goed humeur

Service
Dhr.G.Kreukniet (Vlaardingen)
21-12-2016
10

Duidelijke en vriendelijke afspraken,goede wachtkamer met krant en koffie.

Service
Anoniem
14-12-2016
9

Vriendelijke ontvangst en uitvoering van de werkzaamheden als van tevoren medegedeeld.

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

Prima service! Verkoper was zeer betrokken. Top!

Service
Anoniem
30-11-2016
8

Wordt er altijd goed als klant behandeld.

Service
Anoniem
10-11-2016
8

hoge tevredenheid

Service
Anoniem
20-10-2016
8

Goede ontvangst,prima ruimte om te wachten.
Na telefonisch overleg,werden de Winterbanden erop gezet,tegen een acceptabele concurrerende prijs.

Service
Ton Stegers (Landgraaf (Limburg))
19-10-2016
10

Vriendelijk, deskundige dealer.

Service
Anoniem
13-10-2016
8

Tevreden over het maken van de afspraak , bovendien klopte alles ook na afloop.
Auto schoon afgeleverd en in prima conditie

Service
Anoniem
05-10-2016
9

in alle opzichten professioneel !

Service
Anoniem
14-09-2016
10

Ik ben heel tevreden over mijn Toyota die al 10 jaar oud is,
ondanks zijn leefdtijd weinig tot geen onkosten aan gehad.
Bij Goossen en Polderman is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
ik ga altijd heel tevreden weer naar huis met een schone , veilige auto.

Service
Anoniem
07-09-2016
9

Gewoon een goede service

Service
R. A. M. Van Gool (Schiedam )
31-08-2016
9

Met de Dealer nooit problemen gehad ik zou niet weten waarover ik zou klagen

Service
Heer B.W.J. Boxman (ROTTERDAM)
31-08-2016
8

het ziet er allemaal correct en netjes uit

Service
Hilda Swarts (Rotterdam)
31-08-2016
9

klantvriendelijk, goed overleg, goede prijs-kwaliteit verhouding, effectief, betrouwbaar

Service
J.F. Jansma (Rotterdam)
31-08-2016
8

contact is prettig, bv. bij apk keuring gebeld worden voor extra kosten/werkzaamheden.

Service
Mevr Corrie van Balen van der Bliek (Schiedam)
10-08-2016
8

Ben zeer tevreden, goede service en afhandeling

Service
Anoniem
03-08-2016
10

Fijne klantgerichte dealer. Ik kom hier al jaren, altijd goed.

Service
de heer Peter Monhemius (Rozenburg ZH)
21-07-2016
10

Zeer prettige en vriendelijke medewerkers. geen onverwachte kosten of bijzonderheden. Indien van toepassing wordt dit netjes overlegd. Auto wordt netjes schoon gemaakt en gewassen. Al met al Prima Service.

Service
Cynthia Schoonderwal (Schiedam)
20-07-2016
10

Goede service, vriendelijke mensen. Toyota rijder sinds 1995. Altijd goed geholpen.

Service
Anoniem
20-07-2016
8

Omdat allernaast wens verloopt volgens afspraak

Service
Anoniem
19-07-2016
7

Ik had eigenlijk een 7,5 willen geven maar dat kon niet. Ik ben tevreden over de service, maar dat is niet meer dan normaal. Wel een half puntje extra voor het kunnen lenen van een fiets. Het zou een 8 geworden zijn als de kwaliteit hiervan meer dan gemiddeld was. Een 9 is pas haalbaar als de prijzen een stuk lager zouden liggen.

Verkoop
Wim Rijntjes (Rotterdam)
13-07-2016
9

Alles wat is beloofd werd ook waargemaakt.

Service
Anoniem
13-07-2016
10

Zijn vriendelijk, bellen netjes als er kosten bijkomen en leggen de factuur goed uit.

Service
Nel van der Leer (Rotterdam)
12-07-2016
10

deskundig vriendelijk personeel

Service
Anoniem
06-07-2016
8

Het is in verhouding tot mijn voorgaande Toyota dealer net een klein beetje minder snel en ook de mogelijkheid van het op rekening betalen ontbreekt.
Verder toch zeker goed tevreden!!!!!

Service
Ramesh Ghurahoo (Den Haag)
29-06-2016
8

Het is een gewone dealer. Een 8 waard.

Service
Almeida (Rotterdam )
22-06-2016
7

kan altijd beter

Service
Anoniem
22-06-2016
9

Je wordt ontvangen als familielid. Ook nog uiterst beleefd en correct.
Wel zeer van deze tijd maar in beleving ouderwets aangenaam.

Service
Jan Schouten (Rotterdam)
15-06-2016
10

Klantgericht vriendelijk geen verassingen achteraf

Service
Karin ichards (Schiedam)
10-06-2016
10

Behulpzaam, vriendelijk en kennis van zaken.

Service
Anoniem
08-06-2016
9

Gebaseerd op eerdere ervaringen en communicatie.

Verkoop
Anoniem
08-06-2016
10

Klantvriendelijkheid en altijd klaarstaan bij vragen

Service
Leon Brouwer (Bleiswijk)
08-06-2016
9

Goede service. Prijs, kwaliteit in juiste verhouding.

Service
J.A.Schoonen (Schiedam)
02-06-2016
10

Heel goede vakmensen en prettig en vriendelijk personeel.
Ook leuk om heel kort een praatje te maken, over Toyota o.a.

Service
mevrouw van der Heiden (Vlaardingen)
02-06-2016
4

Gezien dat je als klant zelf moet vragen wanneer de rekening komt

Service
Anoniem
01-06-2016
10

Hele goede service en zeer vriendelijk personeel

Verkoop
Bianca Stender (Schiedam)
30-05-2016
10

Vriendelijk en netjes geholpen. Al het personeel is netjes en vriendelijk. Ben blij met mijn dealer als deze

Service
Mevrouw A M Fortuin (Schiedam)
26-05-2016
10

Omdat ik al de mensen gbij de receptie heel aardig en vriendelijk bij mij overkomen.
En mij goed te woord staan.

Verkoop
Peter Veenswijk (Rotterdam )
04-05-2016
10

Toyota is sowieso een super betrouwbaar merk en dat vind ik belangrijk. Onze verkoper heeft ons top geholpen en we kregen een mooie prijs voor onze Kia Picanto. De aflevering van de auto was een feestje. Onze Toyota stond onder een rood fluwelen afdekdoek die we zelf mochten verwijderen. Tevens kregen we een mooi wijntje in een heel aparte fles. Gedegen uitleg gekregen over de werking van de auto en alle technische snufjes voor we de weg op gingen. Wij zijn superblij met onze nieuwe Yaris!!

Service
Anoniem
04-05-2016
8

Ik vind een 8 best een goede beoordeling.

Service
Anoniem
04-05-2016
10

Medewerkers zijn aardig, vriendelijk en je wordt snel en goed geholpen.

Service
Corrie Uchtrop Bakker (3123 TA Schiedam)
29-04-2016
8

Ik heb het als fijn ervaren.

Service
Joop Leur (Schiedam)
20-04-2016
8

snelle en goede behandeling

Service
Dhr. A.L.van Leerdam (Vlaardingen)
18-04-2016
8

Goede garage, vriendelijke receptie goede afhandeling.

Service
Johan Dolman (Rotterdam)
13-04-2016
8

Je wordt netjes geholpen, krijgt vooraf prijsopgave en als er iets tijdens het werk tegenvalt word je gebeld, zodat je niet wordt verrast als je de auto komt ophalen; personeel is vriendelijk en klantgericht.

Service
Anoniem
13-04-2016
9

Gewoon prima en snelle service. Duidelijke balie.

Service
Anoniem
13-04-2016
8

Goede ervaring

Verkoop
Mevr sewnarain (spijkenisse)
07-04-2016
9

Goed geholpen, klantvriendelijk. Er werd goed naar je geluisterd, werd samen naar mogelijkheden gekeken. Ze namen de tijd ervoor. Mijn vragen werden altijd gemaild en beantwoordt. Als ik vragen heb kan ik ze mailen \ opbellen of langs komen.

Service
Anoniem
06-04-2016
9

omdat we kundig en vriendelijk worden geholpen, we kunnen altijd even langskomen met vragen.

Verkoop
Mevr. Jolanda Ham-vuijk. (Vlaardingen)
06-04-2016
9

Goede informatie gekregen over private lease.Waardoor ik besloot om in een nieuwe Toyota Aygo sportuitvoering te gaan rijden. Dit is wel de eerste keer. Verder zeer prettig door de betreffende verkoper geholpen. Goede ervaring met de dealer.

Service
Anoniem
05-04-2016
8

In het algemeen goed geholpen en zij weten de klanten goed te benaderen. Ik had eerder wat verteld over de kosten dat kan beter.
Ook vind ik als er iets klein vervangen moet worden(schroef voor zonneklepje) waarom betaal je dan gelijk de hoofdprijs hiervoor. Er
wordt voor een oplossing gekeken.

Service
A.vd.Tuuk (Schiedam)
31-03-2016
10

jaren al klant en alleen maar goede ervaringen

Service
Cor Heukels (Schiedam)
23-03-2016
8

De dealer heeft het onderhoud en de fabrieks aanpassingen op een uitermate prettige wijze uitgevoerd.

Service
Anoniem
23-03-2016
9

Je wordt bij deze dealer altijd correct geholpen. Eventuele problemen (met een Toyota zelden voorkomend overigens) worden serieus bekeken.

Service
Anoniem
17-03-2016
10

Timely follow up, appointment and professional service

Service
André Toen (Rotterdam)
16-03-2016
10

zeer vriendelijke ontvangst bij inleveren voertuig. Bij het afrekenen van de werkzaamheden een zelfde correcte afhandeling. daarom kom ik jaren steeds weer teug voor onderhoud en eventuele vragen. Daarom kon ik met een gerust hart mijn collega deze dealer aanbevelen.

Verkoop
Anoniem
09-03-2016
10

vriendelijk en professioneel

Service
b.krabbendam (schiedam)
07-03-2016
9

prima volgens afspraak..

Verkoop
Anoniem
03-03-2016
10

alles naar wens

Service
Paul van winden
02-03-2016
10

Goed netjes en betrouwbaar

Service
J. de Haan (Rotterdam)
02-03-2016
9

snelle hulp en goede uitleg

Service
Anoniem
02-03-2016
10

Ik word altijd prettig geholpen zowel door de werkplaats afdeling als door de verkoop.

Service
Anoniem
02-03-2016
10

Tevreden

Service
Anoniem
24-02-2016
8

Prima dealer, goede service en zeer vriendelijk, alleen bij aankoop auto iets leuks aanbieden. Bij andere zaken zoals onderhoud iets voordeliger worden en ten aanzien van de bandenwisseling zeker voordeliger worden. Ik ben bij Toyota weggegaan voor de wissel omdat het elders vele malen goedkoper was. IK betaal nu voor een zomer en winterseizoen inclusief alles (verzekering, opslag, wissel, etc.) € 75,00 voor 1 jaar.

Service
Dejan Zdravkovic (Rotterdam )
24-02-2016
9

Klantvriendelijk, service en kwaliteit.

Verkoop
Anoniem
22-02-2016
10

Vriendelijk behulpzaam niets is teveel

Service
Anoniem
17-02-2016
8

Prima service aan de balie, werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Helaas zelf moeten bellen of de auto al klaar was, duidelijke uitleg over wat en waarom zaken aan de auto aangepast is

Verkoop
CEES ALBERTS (SCHIEDAM)
17-02-2016
10

ALTIJD GOED GEHOLPEN VRIENDELIJK NOOIT PROBLEMEN GEHAD

Service
Nico Niehot (Schiedam)
17-02-2016
7

Mooie uitstraling van de showroom, werkplaats netjes, je kan onder genot van een bak koffie en krant wachten indien het niet te lang duurt, kortom geen klachten.

Service
Marja Kerpel (Rotterdam)
10-02-2016
9

Het vakmanschap, de service en de inleving in de situatie van de klant verdienen een 10, maar daar tegenover staat een behoorlijke prijs, daarvoor een 8. Gemiddeld een 9.

Verkoop
Anoniem
10-02-2016
8

een goede, vriendelijke correcte behandeling gedurende gehele koopproces

Service
mevr. Schroeders (Schiedam)
08-02-2016
10

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. De service vind ik bijzonder prettig en de medewerkers zijn erg vriendelijk.

Service
Anoniem
28-01-2016
9

alles volgens afspraak geregeld en vlot afgehandeld

Service
Anoniem
27-01-2016
8

Uitstekende service, werkzaamheden worden goed uitgevoerd zoals je van een merkdealer mag verwachten!

Service
M.Noslin (Rotteedam)
27-01-2016
5

Slordig werk geleverd. Stond binnen 24 uur met pech langs de weg .

Service
Jaap Zwanenburg (Vlaardingen)
27-01-2016
8

De ontvangst en uitleg zijn prima. Ook de prijsopgave is correct. En afspraken worden goed nagekomen.

Verkoop
Anoniem
25-01-2016
8

Ik ben zeer tevreden met het volledige verkoopproces en de snelheid waarmee in december nog kon worden geschakeld om toch nog voor mij een 14% lease bedrag te verkrijgen. Daarnaast was het een leuke verassing zoals de auto in een mooie zijde rode doek was in gepakt en het flesje drank dat voor de auto was neergezet, zodat het geheel echt een cadeau leek te zijn.

Verkoop
Dhr R Versluis (Schiedam)
25-01-2016
9

Omdat ik jaren lang gebruik heb mogen maken van een uitstekende service en men altijd klaar voor je staat .

Service
Anoniem
20-01-2016
8

Altijd naar volle tevredenheid geholpen!
Vriendelijke en meedenkende baliemedewerkers.
Goede en duidelijke uitleg over voorkomende werkzaamheden aan de auto en de kosten hiervan.
Keurige aflevering v/de auto (gewassen en gestofzuigd)

Service
Anoniem
14-01-2016
8

omdat ik tevreden ben.

Verkoop
Anoniem
13-01-2016
8

Ik ben zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen door een enthousiaste verkoper die mij als klant serieus nam. Van de aflevering van de auto was extra werk gemaakt en de nazorg is tot nu toe prima.

Service
Jan Pieters (Vlaardingen)
08-01-2016
9

Er werd door de dealer een oplossing gevonden voor een lekke uitlaat die bekende derden in de autobranche niet konden realiseren

Service
Hans Soeters (Schiedam)
28-12-2015
10

Ik rij sinds 1972 Toyota die ik kocht in Schiedam waar de service geweldig was. Die is nu nog net zo goed. Afspraken worden nagekomen en de klantvriendelijkheid is uitstekend.

Service
Mevr. H. Zervos (Vlaardingen)
28-12-2015
9

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de deskundigheid, de professionaliteit en de betrouwbaarheid van deze dealer. Dit betreft alle medewerkers, zowel de werkplaatsmedewerkers als ook de mensen aan de balie. Verder ben ik ook heel tevreden over mijn Toyota Yaris, die mij al vele kilometers lang bijstaat en niet teleurstelt.

Service
Dick C. Slager (Schiedam)
16-12-2015
8

Na de fusie te groot.

Service
H. de Swaan Arons (Rotterdam)
16-12-2015
9

Goede dealer met aangenaam, hulpvaardig en vriendelijk verkooppersoneel dat goed adviseert bij aankoop.
Prima service, ook bij onderhoudsbeurten.

Verkoop
Anoniem
16-12-2015
10

goede instelling, komt professioneel op mij over

Verkoop
Dhr. R. Paris (Rotterdam)
16-12-2015
10

Goede service en uitstekende advies ontvangen.

Service
Mevr. F. Etman (Schiedam)
14-12-2015
9

tevreden; nooit een probleem gehad

Service
Anoniem
09-12-2015
9

Prima, geen enkele klacht

Service
Anoniem
09-12-2015
9

goede klantenservice

Service
Vincent van den Bergh (Schiedam )
09-12-2015
9

Goede informatie voorziening, vriendelijk en deskundig personeel.

Verkoop
Hans Schippers (Schiedam)
03-12-2015
9

betrouwbaar; duidelijk; prettig in omgang.

Verkoop
Anoniem
01-12-2015
9

uitstekend geholpen weer

Service
Anoniem
01-12-2015
10

wordt er vriendelijk geholpen, duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren

Service
Fam Buizer (Rotterdam)
26-11-2015
10

Ik ben zeer tevreden ,ook de receptie vol lof !

Service
C.P.K. de Groot-Meijer (Rotterdam)
26-11-2015
10

Ik vond het contact aan de balie erg hartelijk en accuraat. Ik kreeg van de monteur uitleg over mijn auto, ik had daar vragen over. Fijn vond ik het ook dat ik nu al weet dat volgend jaar de remblokken aan vernieuwing toe zijn.
De monteur is een ervaren en vriendelijke man die bereid is je te helpen.
Ik kreeg de verzekering dat als er iets mis is ik direct even langs kon komen, erg prettig en vertrouwd.
Ook bij zo'n groot bedrijf ben je geen nummer.
Na deze beurt is mijn auto schoon en netjes en rijdt als een zonnetje.

Service
Dhr. Rob De Backer (Schiedam)
26-11-2015
8

Gewoon een normale dealer, niets meer of minder dan een andere dealer. Alleen jammer dat ze niet een kort praatje met je maken als je toch zit te wachten en aan de koffie zit. Zeker na de presentatie van de nieuwe Toyota Prius in Raamsdonkveer.
Het lijkt erop dat de medewerkers geen tijd voor je hebben als je daar zit, ook al is er geen klant in de showroom. Maar als je vragen hebt, dan kan je wel iemand aanspreken als hij voorbij komt lopen of je gaat zelf naar een verkoper toe. Een sociaal kort praatje is geen overbodige luxe.

Verkoop
Hans en Jenny Hertog (Schiedam)
26-11-2015
10

Dit bedrijf is zeer klantgericht, vriendelijk en bereid je alles te vertellen over de auto en het bedrijf. Vandaar een dikke 10.

Verkoop
Anoniem
26-11-2015
9

A good car dealer, everything went fine and according to my expectations.

Service
Anoniem
19-11-2015
7

Is voldoende

Service
Anoniem
18-11-2015
10

Klantvriendelijk!ook in de wachtruimte !

Service
Raymond van Gool (schiedam)
18-11-2015
8

geef nooit tienen en een 8 is prima

Verkoop
Ronald (Rotterdam)
11-11-2015
10

Van eerste kennismaking in de showroom tot aan de aflevering van de auto zeer goed geholpen en begeleid.

Verkoop
Anoniem
05-11-2015
7

Het was mij verteld dat ik in 3 weken de nieuwe auto kon op halen, omdat ik de helft gelijk zou betalen en de andere helft over 3 jaar. Maar het ging niet door. Ik kon in een keer gelijk betalen. Toen was het dat ik pas over 3 maanden de auto kon krijgen.

Service
Ton Stegers (Landgraaf)
04-11-2015
10

Topbedrijf met goede service

Service
Mevrouw Almeida da Fonseca (Rotterdam )
04-11-2015
8

Ik hoop vertrouwen band ook met vele nieuwe gezichten weer op te bouwen.

Service
R.Singaweredja (Rotterdam )
04-11-2015
10

Door klantvriendelijkheid .

Service
Anoniem
04-11-2015
9

prima service, klant vriendelijk,
heerlijke auto!!!

Service
Anoniem
02-11-2015
9

vanwege de goede service en klantvriendelijkheid van het personeel

Service
Rachel Nieuwhuis (Schiedam)
28-10-2015
10

Perfect geholpen en dat is een 10 waard

Service
Loes Voorbraak (Schiedam)
22-10-2015
9

De service was zeer goed,

Service
R. Visser (Rotterdam)
21-10-2015
10

goede service, vriendelijke mensen.

Verkoop
M.Krommenhoek (Vlaardingen)
21-10-2015
10

Uitstekende ontvangst bij het ophalen van mijn lease auto .

Verkoop
F Verrer (Spijkenisse)
20-10-2015
9

vriendelijke , behulpzaam en goede uitleg over gebruik van auto

Service
Anoniem
16-10-2015
9

Als trouwe klant werd mij telefonisch een vervangende auto aangeboden , maar 25€ werd er voor in rekening gebracht. Vreemd!

Verkoop
Mevrouw Wiegant (Vlaardingen)
13-10-2015
10

Prettig en vriendelijke behandeling en afhandeling van de aankoop.

Verkoop
Polderman (Schiedam)
12-10-2015
10

Klantvriendelijk

Service
Piet van Lopik (Vlaardingen)
01-10-2015
10

Ben netjes te woord gestaan, en naar tevredenheid geholpen.

Service
Schouten (Schiedam)
01-10-2015
10

Zoals bij het kopen van mijn Aygo, nu bij een kleine beurt ook weer zeer vriendelijke medewerkers. Extra werkzaamheden die uitgevoerd zouden moeten worden, werd vrijblijvend een prijsopgave gemaakt zodat ik zelf kon beslissen om het te laten vervangen. Zeer netjes vind ik. De auto stond na de beurt ook netjes gewassen klaar top.

Service
Anoniem
17-09-2015
9

bijzonder vriendelijk personeel en een goede service.

Service
Anoniem
11-09-2015
8

Goede afspraken, service en klantvriendelijke uitstraling.

Service
Jeanette Rijkuiter (Vlaardingen)
11-09-2015
10

wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken bij het bedrijf. Wij worden altijd zeer correct geholpen. Wij rijden zelf al 33 jaar Toyota. Zelfs onze kinderen rijden over het algemeen Toyota.

Service
J.F.Jansma (Rotterdam)
11-09-2015
8

Zeer tevreden met deze dealer.

Service
Wim Jansen (Schiedam)
11-09-2015
8

Tevreden en goed geholpen

Service
Jos Schaeffer (Rotterdam)
11-09-2015
9

afhandeling conform afspraak. Nette bejegening.

Service
Anoniem
11-09-2015
7

Ik moet nog erg wennen aan dit bedrijf na de fusie, maar ze zijn zeker op de goede weg.

Verkoop
De heer Q.A.Ham (Schiedam)
11-09-2015
8

we zijn correct behandeld

Service
Anoniem
11-09-2015
9

Omdat zowel het personeel aan de werkplaatsbalie als werkplaats en wachtruimte heel correct is.

Verkoop
Ben Story (Vlaardingen)
26-08-2015
10

De dealer is zeer prettig, klantvriendelijk en niets is teveel.

Service
mw. H.Swarts (Rotterdam)
24-08-2015
9

Goede service, duidelijke afspraken, prettige benadering.

Verkoop
Anoniem
20-08-2015
7

Als ik gebeld woord dat ik ontevrede ben maak het dan in orde dat is niet gedaan

Verkoop
Gabrielle Verhoef (Voorburg)
19-08-2015
10

Professionele aanpak

Verkoop
Anoniem
19-08-2015
8

Eerlijk verhaal van verkoper. Geen verrassingen achteraf.

Service
Peter Monhemius (Rozenburg)
17-08-2015
10

Omdat het een zeer vriendelijke dealer is met medewerkers die je op een fijne manier te woord staan.

Service
Peter Visser (Vlaardingen)
17-08-2015
10

Prima ervaringen met deze dealer, vanaf de aflevering t/m de 75000KM beurt. Zeer correcte behandeling, prima faciliteiten om even te wachten. Goede koffie en Wifi voorhanden.

Service
Ferry (Den Haag)
17-08-2015
10

Omdat ik netjes geholpen ben en netjes geinformeerd over extra werkzaamheden. Ik werd ook nog eens met een paraplu opgehaald toen de auto klaar was. En het werk is goed en netjes uitgevoerd.

Service
Garry Wanner (Rotterdam)
11-08-2015
9

Prima service, vakkundig onderhoud, ik kan er altijd terecht.

Verkoop
Marianne van der Hoek (Rotterdam)
11-08-2015
10

Prettige sfeer vriendelijke ontvangst goede informatie. Een goede nazorg.

Service
M van Giessen (Rotterdam)
05-08-2015
9

De ontvangst is vriendelijk en er wordt duidelijk uitleg gegeven wat er staat te gebeuren. Evtl. uitbreidingen worden zorgvuldig en goed doorgesproken.
Je kunt tijdens het wachten gebruik maken van koffie-faciliteiten en indien gewenst van Wifi. Rustig rondkijken in de showroom , praatje maken met de verkopers zonder dat deze opdringerig worden. Het geheel maakt een goede indruk achter

Service
Anoniem
05-08-2015
8

Goed geholpen en zeer vakkundig te werk gegaan

Verkoop
Anoniem
05-08-2015
10

Zeer deskundige, vriendelijke en behulpzame verkopers die alle tijd voor de klant nemen.

Verkoop
N. van de L (Rotterdam)
22-07-2015
10

denk met je mee,
nemen al de tijd

Service
Mevr. W.J. Post (Barendrecht)
22-07-2015
10

Ik kom hier al jaren, altijd goed. Zeer goede behandeling en uiterst vriendelijke medewerkers. Auto netjes gewassen, heldere uitleg van de verrichte werkzaamheden en duidelijke rekening.

Verkoop
Cynthia Schoonderwal (Schiedam)
15-07-2015
10

Leuke, vriendelijke, attente verkopers. Ben al sinds het 1995 Toyota rijder. En hoop dat in de toekomst te blijven.

Service
D.de Jong (Schiedam)
08-07-2015
9

door de goede serviese

Service
jan schouten (rotterdam)
08-07-2015
9

Heb een 9 gegeven zodat er ruimte is voor verbetering.... (zou alleen niet weten wat)

Verkoop
Jan Kuik (Schiedam)
06-07-2015
7

Ze zijn vriendelijk, bekwaam en geven goede service, maar de bereikbaarheid is slecht vanaf mijn woonadres.

Verkoop
Mevr. Verzijden (Rotterdam)
06-07-2015
10

Ik rij al ruim 30 jaar Toyota en kom ook al die tijd bij dezelfde dealer, ook voor onderhoud. Dit betekent dat ik tevreden ben.

Service
Anoniem
24-06-2015
10

Goede service. En auto nog gewassen en aan de voorzijde gestofzuigd ook.

Verkoop
Jack van Boheemen (Den Haag)
18-06-2015
8

Verkoper straalt direct vertrouwen uit als hij je vriendelijk begroet. Hij komt vakkundig en ervaren over en geeft in alle rust antwoord op mijn vragen. Verkoper is een prettige gesprekspartner waar je makkelijker een toch dure aankoop doet.
Voor mijn auto die ik in wilde ruilen werd direct een nette prijs geboden zonder onnodig gezeur.

Verkoop
Robert Klumpes (Rotterdam)
18-06-2015
10

Heb al Jaren uitstekend contact met deze dealer. Zowel voor mij nnieuwe auto's als het onderhoud. Ze hebben me nog nooit in de kpu laten staan. Ik hoop op een nog veel langere relatie.

Service
Anoniem
17-06-2015
10

Atijd vakkundig advies, ben zeer tevreden.

Verkoop
Willeke Polderman (Schiedam)
17-06-2015
9

Vriendelijk personeel,deskundig,eerlijk

Service
dhr.J.de Haan (Rotterdam)
17-06-2015
10

afspraak correct uitgevoerd en nog met extra service

Service
koos vellinga (schiedam)
17-06-2015
10

de beste

Verkoop
A v.d.Tuuk (Schiedam)
17-06-2015
9

Goede dealer en eerlijk advies

Service
Mevrouw A M Fortuin (Schiedam)
01-06-2015
10

ik ben zeer tevreden, en daarom kom ik helemaal naar Rotterdam toe naar de
Toyota dealer,terwijl ik voor de deur een andere garage heb,maar geen Toyota dealer.
En ik kan niet naar huis gaan ondertussen dus ik heb 3 uur zitten wachten in de
showroom.

Service
Anoniem
27-05-2015
9

Zorgvuldig, klantgericht en snel klaar.

Service
Anoniem
21-05-2015
8

de mensen zijn voorkomend ter zaken kundig, en prettig in omgang met mijn en de mensen die dan ook in de receptie aanwezig waren

Service
Anoniem
20-05-2015
10

Ik kom al jaren bij deze dealer.
De service is altijd goed, ze denken met je mee.
Zowel de werkplaats als de verkoop zijn top.

Verkoop
M. Hausil (Schiedam)
20-05-2015
10

* warme ontvangst
* klantvriendelijkheid staat voorop
* meedenkend met de klant
* goed en duidelijke verkoop gesprek kunnen voeren
* budget bespreking voeren, om tot een win-win situatie te creeren

Service
Dhr. S. Ramcharan (Rotterdam)
13-05-2015
9

Super geholpen. Heldere uitleg en service vanuit het hart!

Service
C Uchtrop Bakker (Schiedam)
13-05-2015
10

Het was allemaal prima.

Verkoop
Johan van Naamen (Schiedam)
30-04-2015
10

Er werd alle tijd genomen

Verkoop
Louis Waals (Barendrecht)
29-04-2015
10

Alles is altijd perfect

Service
Anoniem
29-04-2015
9

Goed werk wordt verricht

Service
Mevr.Huijgen (schiedam)
09-04-2015
10

hele goede service , vriendelijke en leuke mensen

Service
Roy kowlesar (schiedam)
08-04-2015
10

Goed dealer ervaring mee

Service
B Steens (Schiedam)
08-04-2015
8

tevredenheid

Service
Dhr Dik Tukker (Rotterdam)
02-04-2015
10

Een fijne behandeling en niets is te veel word altijd goed en vriendelijk te woord gestaan

Service
Dhr. de Ruiter
01-04-2015
10

Service was goed en werd netjes behandelt.

Service
Martin van den Doel (Poortugaal)
24-03-2015
9

Omdat je er vriendelijk en correct wordt behandeld.

Service
Anoniem
24-03-2015
8

goede behandeling en service

Verkoop
M.M. Zom en A de Man (Vlaardingen)
17-03-2015
10

Mijn partner en ik zijn zeer tevreden over de wijze hoe wij zijn ontvangen en hoe het verloop van de aankoop is geweest.
De verkoper die wij hadden is zeer professioneel en weet heel goed waar hij het over heeft.
De uitleg die wij gekregen hebben bij het ophalen van onze nieuwe auto was zeer uitgebreid en duidelijk. Wij adviseren zeker aan vrienden en kennissen om naar deze dealer toe te gaan.

Service
A.L.van Leerdam (Vlaardingen)
16-03-2015
8

Goede afhandeling.

Verkoop
Dhr Jan Mulder (Rotterdam)
04-03-2015
10

Service klantvriendelijk en vakmanschap

Service
John Huf (Vlaardingen)
04-03-2015
9

Netjes afgeleverd, ook nog gewassen en voormatten gestofzuigd. Klant vriendelijke baliemedewerkster en goede uitleg nota.

Service
Anoniem
02-03-2015
8

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. De uitleg zou iets uitgebreider mogen voor een leek zodat je beter begrijpt waarom iets vervangen moet worden.

Service
Alfred Jung (Schiedam)
02-03-2015
10

op alle fronten een fijne goed geleide zaak wat uitstraald op het personeel dat uitermate vriendelijk en voorkomend is.

Service
Anoniem
25-02-2015
8

Goede dealer met verstand van zaken.

Verkoop
Nico Niehot (Schiedam)
25-02-2015
6

Niet altijd betrokken als je de showroom inloopt, kreeg in eerste instantie niet de indruk dat ze me als klant wilde behouden. Werd beter naarmate de onderhandelingen vorderde.

Service
Cynthia Schoonderwal (Schiedam)
25-02-2015
10

Altijd goede service en duidelijke informatie. En de dames van de receptie zijn zeer klantvriendelijk. Ook fijn de wegbrengservice naar station Schiedam.

Service
Anoniem
25-02-2015
8

De prijzen zouden omlaag moeten. Ik ben bijvoorbeeld weggegaan bij Toyota met de zomer en winterbanden. Ik ga nu bij Reedijk en ben met € 70,== klaar voor bandenopslag, bandenwisseling en verzekering. Bij jullie betaalde ik € 120,= per keer, dus totaal € 240,= tegen nu € 70,=. Als je prijzen omlaag gaan kom ik weer terug. Maar ja jullie hebben liever lease auto's dan particulieren denk ik zo. Wellicht scheelt het ook nog een heleboel met de onderhoudsbeurten. Met dure prijzen ben je niet altijd een betere dealer, tenslotte kreeg ik voor die bandenwisseling niets extra's bij jullie ten opzichte van Reedijk. Reedijk krijgt steeds meer klanten voor de bandenwisseling omdat ze het zo goedkoop doen.

Service
mevr. F Schroeders (Schiedam)
18-02-2015
10

Omdat ik al meer dan 30 jaar klant ben en dit nog steeds naar volle tevredenheid.

Service
Anoniem
11-02-2015
10

alles was hetzelfde gebleven

Service
Anoniem
11-02-2015
3

Ik ben hier ca. 10 jaar klant geweest en heb in die jaren meerdere malen meegemaakt dat er opmerkingen gemaakt werden en zelfs aanbevelingen werden gedaan om zaken beslist te laten aanpakken omdat er anders ofwel hoge reparatiekosten zouden komen danwel dat de auto bij de eerstvolgende APK niet door de keuring zou komen. Ik heb deze zaken grotendeels niet laten uitvoeren omdat ik de noodzaak ervan niet zag. Vervolgens bleek dan bij de volgende onderhoudsbeurt of APK dat deze onderwerpen helemaal niet meer genoemd werden. Met de laatste APK kwam er een hele waslijst aan tekortkomingen welke min of meer betekenden dat mijn auto total loss zou zijn. Ik ben hier niet op ingegaan en heb de keuring plus beurt laten stoppen. Voor mij was dit de bekende druppel, ik kom hier nooit meer terug.
Vervolgens bij een andere garage de APK laten doen zonder vooraf (en ook achteraf overigens) iets van bovenstaande door te geven. Op slechts 1 punt kwam er een opmerking, dit is inderdaad hersteld en al met al was ik voor ongeve

Service
Marja Kerpel (Rotterdam)
11-02-2015
9

Ik ben een ZEER tevreden klant. De verleende service is altijd net een stapje meer dan eigenlijk hoeft. In de ruim 35 jaar dat ik bij deze dealer mijn auto('s) kocht en in service had, NOOIT één klacht gehad. De prijs haalt er 1 puntje af, die is aan de maat maar ik heb het er voor over. Bij deze: complimenten voor de hele ploeg.
Dat ik geen aanbevelingen naar anderen doe, berust op een zeer onaangename ervaring in het verleden. Ik ga er vanuit dat de mensen om mij heen intelligent genoeg zijn om zelf te beslissen welke keuzes ze moeten maken.

Service
Anoniem
11-02-2015
5

DE Service is erg zakelijk.
Lekkage van Aygo was nooit weg.
Moest wel voor rubbers op achterruiten betalen want 1x lekkage reparatie gekregen en nu garantie termijn voorbij.

Service
Anoniem
11-02-2015
8

De service en klantvriendelijkheid is goed
Als extra zou een autowasbeurt bijdragen een een blije klant. I.p.v een huurauto een leenauto.

Service
Anoniem
04-02-2015
9

Goede informatie voorziening, snelle service, goed en deskundig personeel

Service
dhr gkoorevaar (rotterdam)
04-02-2015
10

zeer tevreden

Verkoop
Mevr. I.P. Volova (Capelle aan den IJssel)
02-02-2015